İSTANBUL / SİLİVRİ - Silivri Ortaokulu

Silivri Ortaokulu

Alibey Mahallesi Hastane Caddesi No10
Vizyon
Ülkesinin kalkınmasını ve milletinin refahını gaye edinmiş, milli ve manevi değerlerine sadık, çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve donanıma sahip, evrensel değerleri benimsemiş, doğayı ve insanı seven, bir üst eğitime hazır gençlerin yetişebileceği bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Yurdunu, milletini ve ailesini seven, milli ve manevi değerleri özümsemiş, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, sürekli değişim ve gelişime açık, çaılışmayı ve üretmeyi ilke edinmiş, insanları ve doğayı seven-koruyan, fikri hür vicdanı hür, bir üst eğitime hazır gençler yetiştirmektir.
Başarılar
*2014-2015 Eğitim- Öğretim döneminde Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı deneme sınavında okulumuz 6.sınıf öğrencisi Büşra ARICAN bölge 1.si olmuştur. *08-10 Mart 2015 tarihleri arasında Antalya´da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular 1-2-3. Bölge Atletizm Şampiyonasında Silivri Gülen Yunuslar Spor Kulübü adına yarışan öğrencilerimizden Elif H. 100 m ve uzun atlama branşlarında 1. olurken bayrak yarışında 2.liği elde etti.Gülseren İŞİTMAN 100m´de 2.liği elde etti. *02.03.2015-06.03.2015 tarihleri arasında yapılan Yıldız Erkekler Basketbol turnavasında okulumuz basketbol takımı ilçe 2.si olmuştur.
Rehber Öğretmen :
Derslik :33<